Mikä on Työmaakello -kellokortti?

Jos työntekijäsi työskentelevät eri toimipisteissä, sinun kannattaa hankkia Tuntinetin Työmaakello. Se on markkinoiden helpoin ja luotettavin työajanseurantajärjestelmä.

Työmaakellolla

  1. keräät työajat suoraan palkanlaskentaan,
  2. suunnittelet työvuorot keskitetysti,
  3. lasket työntekijöidesi palkat, 
  4. hyväksytät laskutusraportit asiakkaillasi sähköisesti ja 
  5. siirrät laskutusraporttisi suoraan sähköiseen laskutukseen

 

Mitä hyötyä on Työmaakellosta?

Työmaakello helpottaa työtäsi ja parantaa tulostasi


 

Helpotat työtäsi: lopetat käsityönä tehtävän työvuorosuunnittelun. Lopetat käsin kerättävien työtuntien naputtelun eri järjestelmiin. Saat itsellesi, johtoryhmällesi ja asiakkaillesi ajantasaiset raportit koska tahansa.

Parannat tulostasi: et jätä yhtään tuntia laskuttamatta. Vähennät käsin tehtäviä rutiinitöitä yrityksessäsi. Työmaakellon tunnit ovat heti käytettävissä laskutukseen. Vältät turhat viiveet ja reklamaatiot.

 

Saat tyytyväisemmät työntekijät ja tyytyväisemmät asiakkaat


 

Työntekijäsi ovat tyytyväisempiä: säästät työntekijöidesi aikaa ja vaivaa. Työajankirjaus on nopeaa ja vaivatonta. Yhtään paperilappua ei jää palauttamatta.

Asiakkaasi ovat tyytyväisempiä: tarjoat asiakkaillesi laskutuksen liitteeksi tarkan laskutusraportin, jossa tehdyt työtunnit on eritelty tarkasti.

 

Näin saat Työmaakellon käyttöösi

Saat palvelun käyttöösi heti.

Voit seurata työntekijöidesi tunteja päivittäin tietokoneeltasi. Työmaakello kirjaa työntekijöidesi työtunnit ja tarjoaa ne valmiiksi palkanmaksuun soveltuvassa muodossa.

 

Aloita Työmaakellon käyttö nyt

Työmaakellolla työntekijäsi kirjaavat tuntinsa muutamassa sekunnissa. Ei enää kyniä ja papereita.

Työmaakellon keskimääräinen hinta kuukaudessa on 5 euroa / käyttäjä.

Klikkaa tästä ja aloita käyttö saman tien. Ensimmäiset 30 päivää ovat maksuttomat. Voit lopettaa koekäytön koska tahansa. Jos olet tyytyväinen Työmaakelloon, jatkat vain käyttöä. Pääset myöhemminkin irti Työmaakellosta sekunnin irtisanomisajalla, jos olet tyytymätön.

Tarkemmat tiedot löydät hinnastostamme. Tai pyydä saman tien tarpeisiisi sovitettu tarjous.


Totea itse, kuinka helppo Työmaakello on